INOKIMNORDIC

Om oss

INOKIMNORDIC / EZRIDE er Nordens ledende leverandør av elektriske scootere.

Våre produkter fokuserer på kvalitet sammen med stilig design, velprøvd teknologi og smarte funksjoner.

Målet vårt er å ha de mest fornøyde kundene i markedet. For oss er salg av et produkt bare begynnelsen på et langt forhold, der vi vil sikre at INOKIM vil være med deg i mange år fremover.

Vi er overbevist om at vi alle kan forbedre samfunnet og miljøet vi lever i. Ved å bruke elektriske scootere på korte til mellomlangtidsreiser, hjelper du med å redusere karbondioksidutslipp og dermed bidra til et bedre miljø, for alle.

Egen elektrisk scooter - Klimasmart valg

Undersøkelser har vist at en av de mest miljøvennlige transportformene for korte til mellomlange turer nettopp er den elektriske scooteren, spesielt når du eier den.

Å eie din elektriske scooter har mange fordeler:

  • Det er alltid tilgjengelig for deg, uansett når du trenger det
  • Du vet at det alltid belastes når du bruker det
  • Du vet at det er sikkert, med arbeidsbremser, deler som er på plass
  • Du får en behagelig og komfortabel tur på en elektrisk scooter av høy kvalitet

INOKIMNORDIC/EZRIDE - en del av Gylling-gruppen

INOKIMNORDIC / EZRIDE AB er en del av den svenske gruppen AB Gylling & Co.

AB Gylling & Co er en moderne familiebedrift med lang erfaring og solid forretningsteknisk kunnskap. Siden oppstarten i 1912 har den spesialisert seg på å utvikle og markedsføre tekniske innovasjoner og produkter.

  Selskapet var en av radiopionerene og slo alvorlig igjennom i 1929 med produksjonen: "Radioenheten Centrum - radioen med den fantastiske tonen". Neste trinn var å utvikle den raske telefonen, et område der de ble verdensledere. Suksessen fortsatte, inkludert først som daglig leder for Sony og senere for Samsung og Apple.

I 1991 ble batteriene deres nye virksomhet med utvikling og produksjon av Optima-batteriet i Denver Colorado, USA.

Mer informasjon om Gylling finner du her.

INOKIM

INOKIM (MYWAY) startet som et garasjeprosjekt i 2009. Den prisbelønte designeren, Nimrod Sapir, prøvde å finne løsninger på utfordringen med å pendle fra A til B med minimal tid og krefter, samtidig som det reduserte bilbruk og karbonavtrykk i bymiljøer.

milepæler:

2011 - MYWAY QUICK ble utgitt av MYWAY Company og var den første lette scooteren med hurtig bretting, laget av aluminium med en børsteløs elektrisk motor og litiumbatterier

2013 - Masseproduksjon startet med en forbedret QUICK-modell, kalt QUICK -1. Produktet hadde en fantastisk suksess. Fordi. suksessen var det mange selskaper som ønsket å kopiere den.

2015 - INOKIM ga ut LIGHT-modellen, som var enklere og raskere å brette, og adresserte et helt nytt markedssegment. LIGHT er den ultimate kombinasjonen av en lett og fleksibel elektrisk scooter som er trygg og stabil å kjøre.

2017 - MINI-modell utgitt; Veier bare 8,5 kg, men en unik egenskap kan slepes som vogn når den er brettet.

2018 - INOKIM slipper OX-modellen - sannsynligvis verdens beste elektriske scooter. Kraftig, lang rekkevidde, stabil med patentert fjæring for best komfort.

2019 - INOKIM slipper OXO. En superelektrisk scooter med doble motorer, et enda større batteri og hydrauliske skivebremser.

Mer informasjon om INOKIM finner du her

INOKIMNORDIC/EZRIDE AB I Org. no 559107-9909 I Oxtorgsgatan 4, 111 57 STOCKHOLM I +46 8 544 98 992